Ridskolans personal

Elin Fransson

Kan vara en bild av 1 person och ler

Elin Fransson börjar som ridskolechef hösten 2021. Hon är utbildad ridlärare SRL2 och har jobbat som ridlärare eller ridskolechef sedan 2009. Elin har även jobbat som hästskötare i Tyskland, bland annat på VM i fyrspannskörning.

Elin brinner för allt som har med hästar att göra, och har förutom lektioner från ridlekis till specialgrupper i både hoppning och dressyr gärna hästkunskapskurser av olika slag. Hon jobbar även med att vidareutbilda våra hästar.

Eva Andersson

eva

Eva Andersson, tf verksamhetschef, är välkänd för de flesta som någon gång varit på Åmåls Ridklubb. Hon har mångårig erfarenhet som både instruktör, tävlingsryttare och uppfödare. Hon är klippan på anläggningen och ansvarig för stall och anläggning och oftast den man möter i telefon när man ringer ridskolan.
Eva har också lektioner på alla nivåer samt hoppträning.

Camilla Arvidsson

camilla

Foto: Mikaela Kellgren

Camilla brinner för ridskolans verksamhet för funktionshindrade och hon ansvarar för och genomför lektionerna för funktionshindrade.

Annette Zachrisson
Annette Zackrisson

Annette är länken mellan instruktörerna, barnen och föräldrarna i sitt jobb som hästskötare och stallvärd. Hon finns alltid till hands i stallet när någon behöver en hjälpande hand men ser också bland annat till att utrustningen är hel och ren. Hon  har också teorilektioner med ridskolans yngsta elever.
Annette har flera år valts till Årets stallkompis av USEK.

Maria Dahlbäck

Maria jobbar heltid på Åmåls ridklubb bland annat med hästskötsel, tillridning och har bland annat hästis- och nybörjarlektioner.

Anders Eriksson

Anders på traktorn